Legyél te is Menümester! Saját étrended megtervezésének a mestere! Szeretnél egészségesen, változatosan enni? Időt és pénzt spórolni? Akkor ezt a programot neked találták ki!

     Legyél akár nagycsaládos háziasszony, mindig rohanásban lévő dolgozó nő, vagy akár egyedül élő pasi, tuti, hogy a rendszeres és helyes táplálkozás fejtörést okoz, vagy sok idődet elveszi. Nos, én nem rég találkoztam egy még teljesen új programmal, amely lehet, hogy segítség lehet a számodra! Kitalálójával és megalkotójával, azaz Szalai Istvánnal, az Étrendtervező tulajdonosával készítettem interjút, hogy ezáltal nektek is bemutathassam a Menümestert! 

– Milyen céllal jött létre az etrendtervezo.info?

   Azoknak kívánunk segíteni, akik a mai kor fejlődésével haladva, nap-mit nap előre, és tudatosan megtervezik étrendjüket. Vagy akár, mostantól szeretnék megtervezni. De nem csak magán emberként, a hétköznapokban segít az Étrendtervező, hisz akár a különböző vendéglátó  egységek, kifőzdék és iskolák is hasznosíthatják.

Választhatunk fogyókúrás, diétás, esetleg fitnesz étrendet, illetve betegeknek külön előírt, speciális menüt is. A programmal, hozzájárulunk ahhoz, hogy sokkal hatékonyabban, és gyorsabban lehessen összeállítani az adott étrendet. A családokban jellemzően ezt a munkát a háziasszonyok végzik, más helyeken pedig a szakácsok, vagy az erre megbízott élelmezésvezetők.  Tudjuk, hogy például egy 3-4 vagy akár többtagú család számára nem könnyű a tervezés, de ez ugyanúgy vonatkozik a vendéglátóhelyekre is. Ráadásul manapság egyre többfajta igényeknek kell megfelelni. Itt gondolunk a különböző allergén alapanyagokra, vagy speciális diétákra is. Az Étrendtervező emellett segít, hogy változatosak legyenek a receptek, illetve takarékosabban tudjunk főzni. 

– Hogy jutott az eszedbe ez az ötlet?

Pontosan az előzőekből kiindulva jutottam arra az elhatározásra, hogy elkészítem az oldalt, mert mi is így élünk, és sokszor nehéz előre megtervezni a heti étrendemet. Márpedig  a tudatos és egészséges életmódnak, ma már ez elengedhetetlen része.

– Hogy működik a program? Beavatod röviden az olvasókat?

Persze! Könnyen, egyszerűen, és gyorsan használható bárki számára!

  1.  Válaszd ki a kívánt receptet.
  2.  Helyezd el a tervezőbe az általad megfelelő nap megfelelő fogásához.
  3.  Ezt követően, a háttérben a program összeadja neked a hozzávalókat a heti receptek alapján és elkészíti saját bevásárló listád, amelyet akár azonnal kis is nyomtathatsz!

Plusz, érdekesség! A tervezőbe feltöltöttünk már elkészített menüket is 7 napra! Ezeket egy kattintással elhelyezhetjük a saját heti tervezőnkbe, és így már kész is van az étrend! Ilyenek például, a húsos, ünnepi, vagy vegetáriánus menüink. Természetesen ezek is változtathatóak, elvehetünk belőle, átírhatjuk, vagy hozzáadhatunk. Ezzel csupán ötleteket adunk másoknak. Ráadásul mindez telefonról, is könnyen működik, így a bevásárló listánk bármikor kéznél van!  Egy ünnepi menü összeállításánál, vagy akár egy spontán baráti összejövetelhez nagyon nagy segítséget nyújthat! De aki csak a receptjeinket szeretné nézegetni, azt is megteheti!

Ha netán többre vágysz, mint otthon főzni, szakács állást a linkre kattintva találsz! 😉

– Neked személy szerint, hogyan könnyítette meg az életed?

Én, pasiként a legjobban a gyors bevásárló listát szeretem. Ennek köszönhetően, nem vásárolok felesleges dolgokat.  Pontosan azt, és csak annyit, amennyire szükségem van a heti étrendhez. Így rengeteg időt és felesleges alapanyagköltséget spórolok  meg vele. Plusz nem kell gondolkodni újabb és újabb recepteken, ételeken, hiszen ezek mind ott vannak a tervezőben.

– Jelenleg hány recept közül válogathatunk?

A tervezőben, 150 recept található. Ennek száma folyamatosan növekszik. De bárki tölthet fel újabb recepteket. Fontos információ, az olvasóknak, hogy augusztus 15-ig ingyenes regisztrációt biztosítunk mindenki számára! De ezt követően sem lesz drága a tervező használata. Mindössze 890 Ft/év lesz a díj!

– És végül, a legfontosabb kérdés! Neked melyik a kedvenc recepted, vagy amelyik sűrűn szerepel a menüdben?

Nekem a kedvencem a harcsa brassói! Egyszerűen imádom! 😛

😀 István! Nagyon szépen köszönöm az interjút! Remélem, sok olvasónak segít majd az Étrendtervező!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük