Ansnitt – Tudj meg többet a világról!

      Az „ansnitt” szó jelentése : Egy olyan kamerabeállítás (plán), amely egy szereplő válla mögül rögzíti a képet. Főleg párbeszédeknél alkalmazzák, így a háttal álló szemszögéből látjuk a másik szereplőt, vagy éppen a tájat. Ezt a címet metaforikusan is értelmezhetjük – más szemszögből nézni a világot, ezáltal még többet meglátni és megtapasztalni belőle – éppen ezért tetszett meg és választottam ezt a címet. Ansnitt – Az én világom.

 Az Ansnitt egyszerre egy műsor, egy youtube csatorna, videoblog, és egyszerre egy online magazin is. A témákat én kutatom fel. Ahol járok éppen, ahova sodor a szél, amit hallok, vagy foglalkoztat, és úgy gondolom sokakat érint, érdekelhet, abból mind igyekszek egy újabb filmet és/vagy cikket készíteni.

        Hogy miért hoztam létre? Mert mindig is az önkifejezésnek éltem, szerettem átadni minden szépet, érdekeset és jót. Valamit adni az embereknek. Hálás vagyok, mert így, vagy úgy, de ez mindig megadatott. A több, mint 11 éves médiás múltam, pedig mostanra annyit adott nekem, hogy el tudjak indulni egy saját úton. Hiszem azt, hogy van igény az igényességre, azt, hogy az internetben van már a jövő, és azt is, hogy nem kell másokra várni, hogy megvalósíts az álmaidat! Lépni kell. Ez persze sokkal nehezebb út volt, mint várni egy nagy lehetőségre. Én inkább belevágtam minden tudásomat, kitartásomat belevetve, hogy a nulláról alkothassak valamit.

        A legszebb az egészben, hogy nem várok tőle semmit. Talán bevételt, népszerűséget, támogatást is hozhat, de ha nem, nekem már akkor is egy boldogság, és egy szerelem ez az oldal! Hisz minden, amit itt találsz, az én saját két kezemmel megalkotott, vérrel-izzadtsággal létrehozott munkám. Alap és szinte már nevetséges technikával, megmosolyogtató megoldásokkal hoztuk létre, de éppen ezért olyan szép! Persze van hova fejlődni! Mind technikában, mind pedig saját tudásomban. De ez egy nagyon jó képzést is jelent a számomra,  egyfajta önismereti tréninget is, amitől még több lehetek. Az Ansnitt az én világom. Igen egy picit rólam is szól, hisz benne van szívem lelkem, a személyiségem és az ízlésem is. És hogy én milyen vagyok? Kicsit bolond, megszállott életszerető, világjáró, utazás őrült, érdekességekre éhes, pozitív,  egészséges életet élő lény. Nyugtass meg, hogy nem vagyok egyedül! 😉

Egyszóval az Ansnitt célja, hogy valami többet kapj a világból. Élvezd és szeresd és megéld…