Leteszteltük, hogy milyen a Lupa beach! – Te még nem láttad? De érdekel, hogy milyen lehet? Akkor megmutatjuk!

   Megnyílt a Lupa Tó, tengerparti hangulat, homokos csoda part és még ehhez hasonló hírekkel lehet találkozni már nyár elejétől. Gondoltam, akkor itt az ideje megnézni és letesztelni, hátha aki még nem volt, annak tudok annyi infót és segítséget adni, hogy eldönthesse, érdemes-e kipróbálni….

   A parkolás 200Ft/óra. A napijegy a sima strandra egy ezres, a prémium strandra 3 ezer. Sehol nincs kiírva, mi a különbség a kettő között, de a pénztárnál mindent elmondanak. A prémium tartalmazza a tengerparti hangulatot, a homokos partot, a strandröplabda pályát, vízi ugráló játékot, és azt a partszakaszt, ahol a büfék és koktélbárok találhatók. Ám az árban nincs benne a napernyő, és a nyugágyak sem. Azokat 2000Ft-ért lehet bérelni, a baldachinos franciaágyat pedig 5000Ft-ért.

Megnéztük a büfében is az árakat…kicsit sokkot kaptunk, mert egy sajtos-tejfölös lángos, vagy egy magnum 990Ft! Az ételek, italok nagyon guszták, de drágák is!

   Egyébként ez az egyik legnagyobb bányatavunk, nevét Luppa Péter egykori földbirtokosról kapta.

Ezt a mostani újítást pedig Gerendai Károlynak köszönhetjük, de elvileg ez még csak a kezdet, lesz itt még további bővítés, meg szépítés, esetleg koncert helyszín.

   Összességében a tengerparti hangulatot tényleg ide tudták varázsolni! Pálmafák, és egyéb kellékekkel, díszletekkel, nagyon hangulatossá tudták tenni. Lehet sportolni, wakeboardozni, és felfújhatós gumijátékokon ugrálni. A gyerekeknek egy külön elkülönített rész van a pancsolásra. Egyszóval, minden korosztályra gondoltak. A homok finom és forró, bár ne készüljetek fehérre, a víz pedig kellemes. Minket  nem csábított úszásra annyira, így inkább csak pancsoltunk és kicsit lehűtöttük magunkat benne. Számoljatok, összegezzetek, és ha vonzóvá vált számotokra, próbáltátok ki ti is! 😉

Ha szeretnél többet látni, nézd meg a bejelentkezésünk és az erről készült kisfilmet! https://ansnitt.hu/adasok/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük